Klubmodul henter siden
Natur- og Litteraturtræning 2.0
På holdet Natur- og Litteraturtræning, kombinerer Lillerød Gymnastik og Allerød Bibliotek litteratur med fysisk træning og natur. Vi mødes 3 timer hver uge, og starter med at lave fysisk træning i naturen med Jette Hansen og Janne Bolin. Vores træning sikrer "sved på hjernen". Gennem leg og øvelser styrker vi muskler og kredsløb, og i fællesskab udfordrer vi balance, koordination og hukommelse.
  
Efter træningen samles vi i bibliotekets bløde stole og får ved højtlæsning udfordret hjernen. Undervejs i læsningen holder vi pauser og reflekterer i fællesskab over det læste. I denne sæson vil vi læse klassikeren ’En dødsnat’ af Marie Bregendahl. Læsningen kræver ingen forberedelse, det er læseguide og litteraturformidler Lise Falck Hansen, der læser værket højt bid for bid, gennem forløbets 12 uger.
Hele forløbet er skræddersyet til dig af specialuddannede naturtrænere fra Lillerød Gymnastik og en professionel læseguide fra Allerød Bibliotek.

Deltagelse i forløbet kræver ingen forberedelse, men du skal have lyst til at træne og få pulsen op, møde andre mennesker, have det sjovt, lære nyt, lytte, være i vores dejlige natur og ikke mindst gøre noget godt for dig selv.

SÅDAN TILMELDER DU DIG:

Vælg om du vil betale i rater eller hele forløbet på en gang og klik af i det respektive felt.

Du skal være medlem af foreningen. Har du ikke deltaget på hold i foreningen i 2018, skal du tilvælge "Medlemskontingent" på kr. 220,-. Dette er iht. foreningens generelle betingelser. 
Tilmeldte
0 /22
Tilmeldingsfrist
18.01.2019
Tidspunkt
10.01.2019 kl. 11.00 - 04.04.2019 kl. 14.00
Sted
Allerød Bibliotek, Skovensvej 4, 3450 Allerød
Medlemskontingent
Hele forløbet
Betaling i rater
Total
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Seneste nyheder

Kommende begivenheder

Kalender oversigt

Facebook nyheder

Vores Sponsorer

Køb en sponsorplads hos os!
Kontakt os for mere info