Info

Holdet er et samarbejde mellem Lillerød Gymnastik og DGI Nordsjælland.

Holdet er for rutinerede rytmegymnaster i alderen 25+. Deltagelse på AfterRep-holdet kræver høj mødedisciplin til træninger, ekstratræninger og opvisninger. Holdet træner 2½ time om ugen - inkl. info og administration - og det forventes, at gymnasterne deltager fra træningsstart til træningsslut.

Der forventes et højt niveau i gymnastiske færdigheder, rutine og træningsengagement. Indlæringstempo for nye sekvenser og seriesammensætninger forventes højt, hvilket kan stille krav til gymnasterne om selvtræning hjemme eller før træning. Det forventes, at gymnasterne møder forberedt til træning.

Vigtigst af alt du skal være indstillet på at tage et fælles medansvar for holdet - både socialt og i særdeleshed gennem overholdelse af mødepligt til såvel den ugentlige træning, til de forventede 5 ekstra træninger i sæsonens løb, samt naturligvis til de opvisninger, det er planlagt, at holdet skal deltage i - herunder Stenbro stævnet 25. januar, DGI forårsopvisning (ultimo februar/primo marts), LandsdelsholdsGalla 20. marts, hjemmeopvisning i Lillerød Gymnastik og ikke mindst AfterRep stævnet 24.-26. april i Midtjylland.

AfterRep holdet er for dig, som ønsker at få styrket egne individuelle gymnastiske færdigheder, og som kan se sig selv som en del af en holdpræstation og det fælles mål om et seværdigt opvisningsprogram. Derudover er AfterRep holdet et hyggeligt og socialt hold med pizzaaftener, teaterture, grin og god stemning.

Der skal udover kontingentet påregnes ekstraudgifter til:

  • Dragt (700-800 kr.)
  • Håndredskab (200 kr.)
  • Holdtrøje (300-400 kr.)
  • Stævnegebyr
  • Diverse transport
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Seneste nyheder

Kommende begivenheder

Kalender oversigt

Facebook nyheder

Vores Sponsorer

Køb en sponsorplads hos os!
Kontakt os for mere info