Info

H613 Aspirant Spring 17+

Torsdag kl. 18.00-20.00 i Lillerødhallen, Hal 3

Hvis du leder efter et hold med seriøst fokus på personlig udvikling og spark på til hver eneste træning, så er dette hold lige noget for dig!

På holdet vil vi sammen stræbe efter at skabe en fed træningskultur, hvor du kan udvikle dig gymnastisk. Samtidig prioriterer vi det sociale meget højt – en sjov træning er en god træning!

Vi forventer, at du prioriterer træningerne højt! Der er mødepligt til både træning og de opvisninger, som der er planlagt til foråret. Til gengæld kan du være sikker på, at vi leverer fede træninger med leg, teknik, fysisk træning og fuld smadder.

Vi kommer til at lave en masse springgymnastik på både bane og trampolin, og du vil også blive udfordret med rytme, samt teamgym-momenter. Vi kommer også til at prøve kræfter med parkour og tricking.

Der er på holdet plads til gymnaster med meget forskellige niveauer, og træningen vil være differentieret med henblik på at være meningsfyldt for både elitegymnaster og de, som arbejder mest med mere grundlæggende teknikker.

Dog bør du som minimum kunne:

· Håndstand, vejrmølle og araberspring

· Kraftspring og flik-flak med let modtagning

· Lave en lukket salto i trampet

· Følge takter i musikken i bl.a. opvarmningen

Instruktør på holdet er Mattias Mulnæs

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Seneste nyheder

Kommende begivenheder

Kalender oversigt

Facebook nyheder

Vores Sponsorer

Køb en sponsorplads hos os!
Kontakt os for mere info