Info

H616 Aspirant Rytme 17+

Søndag kl. 17.00-19.00 i Lillerødhallen, Hal 3

Er for den øvede bevæger, gymnast, danser som ønsker at udfordre sig selv inden for forskellige dansestilarter samt rytmisk gymnastik.

Holdet vil i løbet af året beskæftige sig med stilarter som Hip Hop, House, Jazz, Contemporary og Moderne Dans. Udover at lære en masse fede koreografier, vil der blive arbejdet med floorwork, improvisation og udtryk mm.

Vi vil også i løbet af sæsonen arbejde med den rytmiske gymnastik, hvor vi stiler hen imod at kunne håndtere håndredskaber. Rytmedelen kommer til at bestå af grundteknik samt lækre rytmiske sekvenser - Der vil bl.a. være elementer fra balletten-, så vi får en god forståelse for gymnastikken.

Aspirant Rytme vil der være fokus på præcision som gruppe, men også det på det enkelte individ - Vi vægter et godt samarbejde højt, og der vil derfor løbende blive arrangeret sociale arrangementer samt ekstra træninger.

Elisabeth Frost er holdets faste instruktør. Elisabeth er uddannet danser på International Dance Academy i København og Los Angeles. Når hun ikke underviser, danser hun selv i København, hvor hun tager timer i bl.a. moderne dans/contemporary, jazzfunk og Hip Hop. Derudover elsker hun at rejse til udlandet og hente ny danse-inspiration. Elisabeth har undervist i Lillerød Gymnastik siden år 2010, hvor hun både har undervist spring, rytme og dans, derudover har hun også selv gået til gymnastik i foreningen, lige siden hun kunne gå.

Elisabeth vil blive suppleret af Winnie Bomholt Tangaa, instruktør på DGI Nordsjællands AfterRep, med den rytmiske gymnastik.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Seneste nyheder

Kommende begivenheder

Kalender oversigt

Facebook nyheder

Vores Sponsorer

Køb en sponsorplads hos os!
Kontakt os for mere info