Info

Her er den ultimative dansetime for dig, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid..!

Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Der tages udgangspunkt i musikken og den dansestil, som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock´n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10-erne.

Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne!

En Hit Fit Dance time er for alle over 15 år, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super varm dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top... - det kan ikke undgås.

Sæsonen varer fra januar til april og i løbet af disse uger skal vi igennem 20 danse. I vil derfor møde den samme dans flere gange, og til slut i sæsonen vil vi kunne klare 14 af dansene på en time uden pauser. Koreografierne er forholdsvis simple, så alle niveauer kan være med.

Undervisningen gør det muligt for hver enkelt at give den ekstra gas med det fysiske eller udføre flere detaljer af koreografien, ud fra dine egne fysiske eller tekniske evner. På denne måde bliver det både udfordrende og hårdt for alle, allerede ved den første undervisningsgang.

(konceptet er udviklet på Marianne Eihilts danseskole)

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Seneste nyheder

Kommende begivenheder

Kalender oversigt

Facebook nyheder

Vores Sponsorer

Køb en sponsorplads hos os!
Kontakt os for mere info