Info

Kom i form på 8 x 4 minutters træning med den japanske træningsform TABATA, som giver optimal form og fedtforbrænding.

Du laver 20 sekunders hård og intens træning med max. intensitet. Efter 10 sekunders fuld pause gentager du samme øvelse indtil den er lavet 8 gange. Derefter er der pause, mens næste øvelse vises og forklares. Vi siger: ”Hellere få og rigtigt udført øvelser end mange og forkert udførte øvelser”.
Vi laver 8 forskellige øvelser af 4 minutters varighed (incl. pauser), hvoraf den sidste øvelse som udgangspunkt vil være en statisk øvelse.

Om du er motionist eller eliteudøver, er til løb, svømning, gymnastik, cykling, boldspil eller anden form for idræt, så vil TABATA kunne gøre en forskel for dig i din træning. Det er både konditions- og styrketræning og derfor et godt supplement til anden træning.

Timen starter med en kort og effektiv opvarmning og afslutter med udstrækning af de berørte muskelgrupper. Træningen foregår primært med egen kropsvægt mens redondobolde, korte og lange elastikker, bænke, ribber mm. kan indgå i træningen.

Det er vigtigt med plads til grin og et smil på læberne i timerne, og vi glæder os til at byde jer velkommen – nye som ”gamle”

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

H620-TABATA - (620)
Tirsdag Tid: 19:30 - 20:45
Sted: Lillevang skole afd. Skovvang, Drengesal
Instruktør: Betina Wagner / Susanne Dyring Andersen /
Sæsonen varer fra januar til og med marts.
Periode: 14.01.2020 - 31.03.2020
Tilmeldte: 18/20
Pris: 351 kr.
Tilmeld

Seneste nyheder

Kommende begivenheder

Kalender oversigt

Facebook nyheder

Vores Sponsorer

Køb en sponsorplads hos os!
Kontakt os for mere info