Sæson 2020-2021 11.08.2020  -  20.06.2021
Vejledning

H901/919-Spring 8-10 år (SOM)

På dette hold skal vi udforske springgymnastikken. Vi skal lave en masse grundspring og blive dygtige til dem, som f.eks. vejrmøller, araberspring og håndstand på banen, og kolbøtter og saltoer i trampolinen. Derudover er der også plads til sjove lege med alle holdkammeraterne. Kort sagt, så er det holdet for dig, der har lyst til at prøve kræfter med springgymnastikken. Fuld fart frem og god energi!

Tilmeld/Læs mere - (1)

H902-Spring 10-14 år (SOM)

Holdet er for piger og drenge, som brænder for at lave springgymnastik. Her er plads til dig med ambitioner om at udvikle dig, så du senere kan komme på MiniTeam, eller JuniorTeam, men her er også plads til dig, som blot ønsker at gå til springgymnastik én gang om ugen.

Vi skal arbejde med grundspringene, men der bliver også stor fokus på at arbejde videre her fra med flik-flak, kraftspring, baglæns saltoer, strakte saltoer og måske endda saltoer med skruer.

Uanset om du er let-øvet eller øvet, vil der med garanti være nye udfordringer. Der vil blive lavet sjov og effektiv opvarmning, springbaner og teknikstationer så medbring engagement og godt humør.

Tilmeld/Læs mere - (0)

H903/910-Sommermotion M/K 55+ (SOM)

Trænings- og mødested - På græsplænen ved Lillerødhallerne 

Medbring - underlag, håndsprit og drikkedunk 

Vi tilbyder alsidig og enkel grundtræning i det fri. Vi tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægemønstre, og vi lægger vægt på kvalitet i udførelsen af øvelserne. Her er plads til både leg og latter, når vi træner stabilitet, balance, bevægelighed, udholdenhed og generel styrke af hele kroppen.

Vi varmer grundigt op og har særlig fokus på bevægelighed omkring kroppens store led - skulderbælte, hofter, knæ, fødder og hele rygsøjlen, så vi både øger og opretholder en god bevægelsesfrihed i kroppen. Herefter fortsætter vi med kredsløbs- og styrketræningen - her vil både være gang, let løb og boldlege.

Arbejdet udføres primært med egen kropsvægt, men kan også være med småredskaber såsom bolde, elastikker og vægte. Øvelserne vil foregå både i grupper, enkeltvis og parvis – og hele tiden i forhold til de aktuelle COVID-19 restriktioner.

Sommertræningen foregår udendørs, og dagens aktiviteter tilpasses vind og vejr.

Klæd dig på til vejret og i flere lag, så du hele tiden kan tilpasse kropsvarmen til aktiviteten.

Tilmeld/Læs mere - (2)

H904-TABATA (SOM)

Mødested - parkeringspladsen ved Skovvang stadion

Medbring - underlag, håndsprit og drikkedunk 

Kom i form på 8 x 4 minutters træning med den japanske træningsform TABATA, som giver optimal form og fedtforbrænding.

Du laver 20 sekunders hård og intens træning med max. intensitet. Efter 10 sekunders fuld pause gentager du samme øvelse indtil den er lavet 8 gange. Derefter er der pause, mens næste øvelse vises og forklares. Vi siger: ”Hellere få og rigtigt udført øvelser end mange og forkert udførte øvelser”.
Vi laver 8 forskellige øvelser af 4 minutters varighed (incl. pauser), hvoraf den sidste øvelse som udgangspunkt vil være en statisk øvelse. Der er variation af øvelserne, så timerne ikke bliver ens. 

Om du er motionist eller eliteudøver, er til løb, svømning, gymnastik, cykling, boldspil eller anden form for idræt, så vil TABATA kunne gøre en forskel for dig i din træning. Det er både konditions- og styrketræning og derfor et godt supplement til anden træning.

Timen starter med en kort og effektiv opvarmning og afslutter med udstrækning af de berørte muskelgrupper. Træningen foregår primært med egen kropsvægt mens redondobolde, korte og lange elastikker, bænke mm. kan indgå i træningen.

Det er vigtigt med plads til grin og et smil på læberne i timerne. Vi glæder os til at byde jer velkommen – nye som ”gamle”.

Tilmeld/Læs mere - (1)

H905-Kun for Kvinder - med spr (SOM)

Kun for kvinder – med spring!

Sommertræningen starter udenfor, indtil vi må rykke ind og gi’ den gas på redskaberne!

Vi vil med grundig opvarmning, leg og spas gøre kroppen klar til dagens workout og springundervisningen, når vi kommer ind. Der arbejdes med grundspringene samt tekniktræning der til. Vi lægger flere lag på, når du er klar, så vi udfordrer dig på dit niveau!

Tag veninder, svigerinder, søstre og kollegaer under armen, og kom af sted til en rigtig kvindetræning!

Vi sætter fokus på en sjov og aktiv træning, hvor alle kan være med, og vi garanterer, at du går hjem med et smil på læben og sved på panden!

Tilmeld/Læs mere - (1)

H906-Sommer Rytme 18+ (SOM)

Savner du at få rørt kroppen, få hørt lidt god musik, få gymnastikgulvet under fødderne igen, talt til 8 takter - og ikke mindst set de andre LIF´er? - SÅ ER CHANCEN HER

Niveauet er svarende til AfterRep, - så du skal have lavet rytmisk gymnastik før.

Så har du lyst til at svede lidt, strække lidt, danse lidt og grine en hel del - så glæder vi os til at se dig til to timers træning i godt selskab.

Husk at medbringe:

 

 • Egen måtte, vandflaske, evt. knæbeskyttere, egen håndsprit og godt humør 

 

Tilmeld/Læs mere - (0)

H908-Lillerød Workouts (SOM)
Kom til effektiv funktionel træning, som et godt alternativ til løb eller en tur i fitnesscenter!

Vi starter med en grundig gymnastisk opvarmning efterfulgt af dagens workout(s). Der er særligt fokus på at bruge kroppen funktionelt, og at træningen er varieret fra gang til gang. Vi træner udendørs forskellige steder rundt i Allerød, hvor vi inddrager terrænet som en naturlig del af træningen, kombineret med brug af rekvisitter som fx elastikker og kettlebells.

Mødesteder
Torsdag: Parkeringspladsen ved Blovstrød Kro
Søndag: Parkeringspladsen ved Skovvang Stadion
Tilmeld/Læs mere - (1)

H909-RopeFit 16+ (SOM)

På RopeFit træner vi hele kroppen, hjernen og ikke mindst latter-musklen. 

Vi kombinerer god og sund konditræning samt styrketræning med udfordringer for koordinationen og samarbejdsevnen.

Du behøver ikke at have sjippet før, vi skal nok støtte og hjælpe dig godt i gang. Det vigtigeste er er sved på panden og et smil på læben.


Tilmeld/Læs mere - (1)

H912-Rytme og Dans 13+ (SOM)

Hej, vi er Marie og Nadia, og vi underviser bl.a. foreningens udtaget spring/rytmehold MiniTeam og JuniorTeam. Derudover træner vi selv på SORØ Performance og KUP - Københavns Udtaget Piger. Vi er passioneret omkring rytmisk gymnastik, dans og bevægelse, og vi glæder os til at dele det med DIG!

Vi tilbyder i sommer et rytme/dans hold, der udvikler, udfordrer, spreder glæde, og som på alle måder skiller sig ud fra den traditionelle opvisningstræning. Vi ønsker bl.a. at kunne gøre kommende efterskoleelever klar til et år med nye udfordringer, samt skabe et trygt rum, hvor rytmen og dansen er i fokus, og hvor vi ikke skal bruge tid på opstillinger og opvisningstræning. Vi vil nemlig gerne vise og arbejde med alt det, som gymnastikken også kan.

På Rytme & Dans 13+ er der plads til alle, som vil udvikle sig rytmisk og dansemæssigt. Holdet er for dig, som har lyst til at skubbe egne grænser og prøve nyt indenfor gymnastikkens verden. Vi vil derfor i løbet af sommerperioden arbejde med forskellige stilarter indenfor dans og rytme, samt teknik, udstråling, energi, improvisation, udfoldelse og måske også noget håndredskab.

Tilmeld/Læs mere - (1)

H913-Spring 13+ (SOM)

Holdet er for piger og drenge, som brænder for at lave springgymnastik! Her er plads til dig med ambitioner om at udvikle dig, så du senere kan komme på MiniTeam, eller JuniorTeam - eller måske er næste stop en gymnastikefterskole. Her er også plads til dig, som blot ønsker at gå til springgymnastik én gang om ugen.

Vi skal arbejde med grundspringene, men der bliver også stor fokus på at arbejde videre herfra med flik-flak, kraftspring, baglæns saltoer, strakte saltoer og måske saltoer med skruer.

Uanset om du er let-øvet eller øvet, vil der med garanti være nye udfordringer. Der vil blive lavet sjov og effektiv opvarmning, springbaner og teknikstationer, så medbring engagement og godt humør.

Tilmeld/Læs mere - (1)

H914/917-Familiehold 2-5 år (SOM)

Børn med forældre

Angående tilmelding: Jeres tilmelding er først gyldig, når både barn/børn og voksen/voksne er tilmeldt og betalt for!

Holdet er for familier, der har lyst til gymnastik og leg sammen. Vi skal have pulsen op og sved på panden, mens vi udfordrer os selv og hinanden – det kan være i opvarmningen, store redskabslandskaber, hurtige stafetter, styrketræning, sjipning, powerhoop, boldspil, leg og en masse andet sjov – kun fantasien sætter grænser

Praktisk info: Børnene skal være spist af hjemmefra da der ikke er tid til madpauser i timen. Kiks, saftevand o.l. skal derfor heller ikke medbringes i salen. I må selvfølgelig gerne medbringe en flaske med vand, til at slukke tørsten med.

Tilmeld/Læs mere - (0)

H915/918-Børn 3-5 år (SOM)

Du er super nysgerrig på, hvordan du kan bruge kroppen på alle mulige og umulige måder! Og du elsker at hoppe og springe, danse, lege, kravle og løbe. Vi skal lege både med og uden redskaber, vi slipper fantasien løs og er kreative. Vi har store og små redskaber, og vi bevæger os højt og lavt, hurtigt og langsomt, forlæns og baglæns – alt imens vi lytter til en masse god musik. Gennem leg bruger vi sanserne, musklerne og får kulør i kinderne og vigtigst af alt, skal vi have det smaddersjovt.

Holdet er for dig, der har lyst til kropslige udfordringer på egen hånd uden mor og far.

Tilmeld/Læs mere - (0)

H916-Spring 6-8 år (SOM)

På dette hold skal vi udforske springgymnastikken. Vi skal lave en masse grundspring og blive dygtige til dem, som f.eks. vejrmøller, araberspring og håndstand på banen, og kolbøtter og saltoer i trampolinen. Derudover er der også plads til sjove lege med alle holdkammeraterne. Kort sagt, så er det holdet for dig, der har lyst til at prøve kræfter med springgymnastikken. Fuld fart frem og god energi!

Tilmeld/Læs mere - (0)

H920 DanceMix (SOM)
DanceMix 9 - 12 år  

Holdet er for danseglade piger og drenge, der elsker at bevæge kroppen og som slet ikke kan stå stille, når de hører lækker musik. Vi vil i løbet af foråret prøve forskellige dansestilarter.

Der vil også være plads til at lege, når hovedet skal have en pause fra dansetrinnene
Tilmeld/Læs mere - (1)

H921 Gymnastikpaletten 5-7 år (SOM)

Gymnastikpaletten 5-7 år 

Gymnastikpaletten er holdet, hvor man kan afprøve forskelligt fra gymnastikkens verden. Vi lægger stor vægt på at lege færdigheder ind, så hoved og krop følges ad. Læring skal være sjovt, og man skal udfordres tilpas meget til, at man får lyst til at lære endnu mere.

Her øver man sig på at stå på hovedet og hænder, slå kolbøtter, vejrmøller, araberspring, springe, klatre i tove, danse og meget mere. 

Der indøves styrke gennem lege, så man bliver bedre til at bære egen kropsvægt. Koordination af arme og ben er ikke altid lige let, så vi øver det på alle tænkelige måder. Indholdet i timerne varierer, så nogle gange fylder vi salen med de store redskaber, andre gange bruger vi småredskaber, bolde og ’bare’ os selv i rummet. Mulighederne er mange og fantasien rækker langt!

Tilmeld/Læs mere - (0)

H922-Rope Skipping 8+ (SOM)

Ved aflysninger i Boldhallen træner holdet udendørs i sommer 

Holdet er både for dig, der aldrig har sjippet før og for dig, som ønsker endnu mere udfordring med tovene!

I løbet af sæsonen skal vi blandt andet øve forskellige sjippeelementer som speed, double dutch, single rope, hjul, to i ét tov og meget mere. Vi skal træne selv at kunne svinge store tove og lave styrketræning for at blive stærke, så vi kan bære egen vægt på armene, når vi f.eks. skal lave push-ups. Desuden skal vi have det MEGA sjovt og få masser af nye kammerater!

Tilmeld/Læs mere - (1)

H923-Sommer Rytme 25+ (SOM)

Sommer Rytme 25+  - letøvede 

Længes du efter at komme i gang med den rytmiske gymnastik, og er du 25+, så er muligheden lige her.

Vi vil bruge en masse dejlig musik til at bevæge os og arbejde kroppen igennem på de 6 gange træning - og vi glæder os til at gøre det sammen.

Medbring: Træningsmåtte
Tilmeld/Læs mere - (0)

H401-MiniTeam 10-13 år (SPR)

Dette hold er et udtaget hold og du SKAL opfylde kriterierne i holdbeskrivelsen for at kunne gå på holdet. 

MiniTeam er for let-øvede og øvede gymnaster, som gerne vil udvikle sig både spring- og rytmemæssigt. Så om du brænder for at sætte noget på dit araberspring, eller lave skrue på saltoen i trampolinen, så er MiniTeam holdet for dig!

Du skal som minimum kunne:

 • Håndstand
 • Vejrmølle og araberspring
 • Kraftspring med let modtagning
 • Flik-flak med let modtagning
 • Lave en lukket salto i trampolinen
 • Følge takter i musikken både i opvarmningen og i rytmeserier
 • Være en god kammerat!

Udover dit engagement for spring og rytme, skal du naturligvis også være motiveret for at lave styrke- og smidighedstræning, da det også er en vigtig del i træningen. Grundformen skal være i orden for at nå resultater!

MiniTeam fortsætter pga. den lange Corona-nedlukning, træningen i sommersæsonen både tirsdag og torsdag. Tirsdag træner holdet i Hal 3 (fra den 27/4) og torsdag træner holdet udenfor.

Tilmeld/Læs mere - (0)

H402-JuniorTeam 13-16 år (SPR)

Dette hold er et udtaget hold og du SKAL opfylde kriterierne i holdbeskrivelsen for at kunne gå på holdet.

JuniorTeam er for øvede gymnaster, som gerne vil udvikle sig både spring- og rytmemæssigt. Der vil være stor fokus på din personlige udvikling med træning to gange om ugen. Så om du brænder for at sætte endnu mere på dit araberspring, eller lave én salto til to i trampolinen, eller det der er vildere, så er JuniorTeam holdet for dig!

Du skal som minimum kunne:

 • Håndstand
 • Vejrmølle og araberspring
 • Kraftspring med meget let modtagning
 • Flik-flak med meget let modtagning
 • Lave en lukket salto i trampolinen
 • Følge takter i musikken både i opvarmningen og i rytmeserier
 • Være en god kammerat!

Udover dit engagement for spring og rytme, skal du naturligvis også være motiveret for at lave styrke- og smidighedstræning, da det også er en vigtig del i træningen. Grundformen skal være i orden for at nå resultater!

JuniorTeam fortsætter pga. den lange Corona-nedlukning, træningen i sommersæsonen både tirsdag og onsdag. Tirsdag træner holdet indenfor i Hal 3 (fra 27/4) og onsdag træner de udenfor.

Tilmeld/Læs mere - (0)

H500-Rope Skipping K0-Mini (ROP)

Ved aflysninger i Boldhallen træner holdet udendørs i sommer 

Hvis du synes, at sjipning er MEGA fedt og godt kunne tænke dig mere udfordring og seriøs træning, så er K0 holdet for dig.

K0 er et konkurrencehold, hvor vi et par gange om året deltager i både hold- og individuelle konkurrencer. Vi træner målrettet to gange om ugen med fokus på disciplinerne speed, enkelttov og Double Dutch.

Hvis du har gået til sjipning i minimum et år og godt kunne tænke dig at:

 • Træne i længere tid og blive endnu dygtigere
 • Lave dine egne sjippeserier – med hjælp selvfølgelig
 • Lave styrketræning for at blive super stærk, så du kan lave forskellige tricks
 • Hygge dig sammen med alle de andre sjippere

Så kom og træn hos os. Vi vil udfordre dig og sammen sætte mål, så du bliver endnu dygtigere!

Der ER i kontingentet betalt for ét sjippetov som udleveres i starten af sæsonen.

Tilmeld/Læs mere - (1)

H501-Rope Skipping K1 - Junior (ROP)

Se ændrede træningstider og -steder i sommerprogrammet på forsiden af hjemmesiden 

Ved aflysninger i Boldhallen træner holdet udendørs. 

Dette hold er for dig der har gået til sjipning i et par år, og virkelig er bidt af det. Hvis du derudover er glad for at konkurrere mod andre, så er K1 holdet for dig.

Vi træner sjipning på konkurrenceplan, hvilket kræver hård og seriøs træning – hver gang. Vi øver vores serier og træner vores speed igen og igen, så vi kan gå til konkurrencer uden at lave fejl.
 
Vores træning er både hård og sjov, og så hygger vi os med hinanden på tværs af alder, skoler og byer. Vi når hele sjippepaletten rundt med master konkurrence, holdkonkurrence og opvisninger. Du skal være fyldt 11 år.

Der ER i kontingentet betalt for to sjippetove som udleveres i starten af sæsonen.

Der ER i kontingentet også betalt for konkurrencelicens.

Der skal påregnes tid til ekstra træninger og opvisninger, samt udgifter til konkurrencegebyrer, transport, tøj og eventuelle ekstra sjippetove i løbet af sæsonen.

Tilmeld/Læs mere - (1)

H502-Rope Skipping K2-Ynglinge (ROP)

Se ændrede træningstider og -steder i sommerprogrammet på forsiden af hjemmesiden  

Rope Skipping K2 er holdet for øvede konkurrencesjippere, som gerne vil konkurrere både i Danmark og internationalt. Ud over alle konkurrencerne tager vi også ud til mange opvisninger.

Vores træning er meget intensiv, da vi altid har meget vi skal nå, og det er derfor vigtigt, at alle altid møder velforberedte til træning og giver 100% - hver gang.

Det forventes, at alle deltager i alle konkurrencer og opvisninger samt ved eventuelle ekstratræninger mv.

Selvom vi har et stramt program har vi også tid til sjov. Vi bruger rigtig meget tid sammen, så du får venner og masser af oplevelser for livet.

Der ER i kontingentet betalt for to sjippetove som udleveres i starten af sæsonen.

Der ER i kontingentet også betalt for konkurrencelicens.

Der skal påregnes ekstra træning samt udgifter til konkurrencegebyrer, transport, tøj og sjippetove i løbet af sæsonen.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Seneste nyheder

Kommende begivenheder

Kalender oversigt

Facebook nyheder

Vores Sponsorer

Køb en sponsorplads hos os!
Kontakt os for mere info